Handelsbetingelser


opdateret 5. april 2020

Virksomhedsoplysninger
Dette website ejes og vedligeholdes af:

Oskar Skagen
Sct. Laurentii Vej 17C
9990 Skagen

CVR nr: 15457198  /  Telefon: +45 30 78 23 95  /  e-mail: vibeke@ops.dk

Disclaimer
Hos Oscar Skagen bestræber vi os på at holde webshoppen helt korrekt opdateret med produkter og oplysninger, men der kan opstå fejl. Såfremt vi ikke kan imødekomme din ordre, hører du fra os hurtigst muligt.

Sådan handler du hos Oscar Skagen:

  1. Vælg et produkt. Marker den ønskede variant, og tryk ‘Læg i kurv’ for at tilføje det til din online varekurv.
  2. Find kurve-ikonet i øverste højre hjørne, og klik ’Til betaling’. Herfra vil du blive ledt videre gennem vores checkout-system for at gennemføre din ordre.

CHECKOUT:

  1. Udfyld dine personlige informationer, og vælg din ønskede leveringsmetode.
  2. Godkend vores generelle betingelser ved at krydse af i boksen ‘Accepter handelsbetingelser’.
  3. Klik ‘Fortsæt til levering’ for at vælge leveringsmetode.
  4. Klik ‘Fortsæt til betaling’. Gennemse oplysninger om ordre, levering og fakturering. Klik 'Fuldfør ordren' for at åbne betalingsvindue ved NETS.
  5. Udfyld dine betalingsinformationer. Dobbelttjek at alle informationer og gennemfør dit køb.

Når ordren er lagt og ordrebekræftelsen modtaget, er det desværre ikke muligt for os at ændre i ordren, da den er blevet overført automatisk til vores lager.

Priser og betaling
Alle priser er opgjort i DKK og er inklusiv moms. Samlet betaling for ordren, moms og leveringsomkostninger fremgår særskilt i betalingsvindue. Der kan betales med Visa/Mastercard, og betaling trækkes først når ordren afsendes. Vi tager ikke kortgebyrer.

Ansvar
Oscar Skagen har ansvar for at sende de bestilte varer i overensstemmelse med ordren, forsvarligt emballeret og indenfor 2 hverdage fra bestilling. Vi tager i midlertid forbehold for udsolgte varer og trykfejl.

Levering
Varerne sendes fra Skagen hurtigst muligt og er fremme indenfor 1-5 hverdage fra bestilling, hvis ikke andet er angivet*. Vi sender pakker med PostNord og din pakke vil blive forsikret og forsynet med TrakandTrace nummer, som du vil få tilsendt på SMS eller email, når pakken er på vej. På den måde kan du følge din forsendelse hele vejen til din dør. 

*Vær opmærksom på hvis der er angivet en anden forventet leveringstid under de enkelte produkter, er det den der er gældende. 

Returnering/ombytning af varer
Hvis du har købt varer som du gerne vil bytte/returnere, skal dette gøres indenfor 14 dage fra modtagelsen. Send en email til vibeke@ops.dk og anfør hvilke varer du ønsker at returnere/ombytte, og send inden 14 dage fra modtagelse. 

Varerne skal returneres i ubrugt stand og i tilfælde af varer der leveres i speciel emballage, skal denne returneres i den originale, ubeskadigede emballage, således at det ikke forringer muligheden for at gensælge varen. Du må således fx gerne må prøve tøj på, eller dække op med en bordløber for at se farve og udtryk, men at ikke bruge den, og naturligvis må den ikke have pletter eller andre brugstegn og alle mærker skal forblive på. 

Omkostninger i forbindelse med returnering af varer skal du selv betale. 

Returvarer sendes til:

Oscar Skagen
Sct. Laurentii Vej 17C
9990 Skagen

og angiv gerne tlf nummer +45 30 78 23 95.

Det er dit ansvar at pakken når frem til butikken igen i den angivne stand, så vær opmærksom på at emballere og forsikre pakken ordentligt. Vi har kun mulighed for at returnere penge til det kort der er anvendt ved købet. Ombytning sker lettest ved at oprette en ny ordre når du har returneret den oprindelige vare. 

Databehandling
Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.Personoplysningerne registreres hos Oscar Skagen og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige er Oscar Skagen.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: vibeke@ops.dk

Klagemuligheder
Ved tvivl, spørgsmål eller hvis du ønsker at klage over dit køb, kontakt mig gerne på tlf. +45 30 78 23 95 eller via e-mail på vibeke@ops.dk. Jeg bestræber mig på altid at finde den bedste løsning. Skulle jeg, mod forventning, ikke være stand til at finde en tilfredsstillende løsning, kan du vælge at indsende en klage.

En klage over en vare købt hos Oscar Skagen kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail vibeke@ops.dk

Ændringer
Ændringer til handelsbetingelserne kan til enhver tid ensidigt ændres af Oscar Skagen i overensstemmelse med gældende lovgivning. Vi anfører øverst på vores handelsbetingelser hvornår disse er senest opdaterede.